DIVERSE

Poșetă din piele naturală neagră, căptușită și prevăzută cu un mic buzunar  la interior. Are dimensiunile de 17cmx16,5cm.Lungimea lanțului este de 1,45m. Poșeta este prevăzută cu închizătoare magnetică.  
Preţul dumneavoastră: 70,00 RON
Poșetă din piele naturală neagră, căptușită și prevăzută cu două mici buzunare  la interior. Are dimensiunile de 17cmx16,5cm.Lungimea baretei (cu tot cu verigile de lanț) este de 1,18m. Poșeta este prevăzută cu închizătoare magnetică.
Preţul dumneavoastră: 70,00 RON
Semn de carte din carton special, pictat în acuarelă cu motiv floral, unicat.Dimensiuni: 5cm x 21cm (fără pasmanteria din capăt).                                                ...
Preţul dumneavoastră: 12,00 RON
  Semn de carte din carton special, pictat în acuarelă cu motiv floral, unicat.    Dimensiuni: 5cm x 21cm (fără pasmanterie). Vă rog specificați modelul ales.         
Preţul dumneavoastră: 12,00 RON
Semn de carte din pânză de casă decorat cu motive romantice. Semnul are dimensiunile de 22cmx7cm.
Preţul dumneavoastră: 15,00 RON

 

 

Toate produsele din magazin sunt unicate.În cazul în care vă doriți un produs asemănător, dar nu identic cu un produs care deja s-a vândut , pot executa la comandă, în limita materialelor de care dispun la momentul respectiv. Mă puteți contacta telefonic, între orele 9-20, sau pe adresa de e-mail de mai sus, pentru a stabili detalii privind produsul și timpul necesar execuției.

Vă mulțumesc!

În cazul în care doriți să oferiți în dar obiectul achiziționat, puteți menționa acest lucru în comandă și el va fi împachetat corespunzător.Veți primi o fotografie cu obiectul împachetat înainte de a fi expediat, pentru validare.Ofer acest serviciu gratuit!

În imaginile de mai jos sunt prezentate două idei de ambalat pe care le-am folosit pentru cadouri.

 

 

 

Contact

Dafina Marinela
tel:0787634053
zilnic,între orele 9-20
handmade.dafina@yahoo.com